Een mooie houten serre voor uw tuin

Bent u in het bezit van een klassiek of landelijk huis? Maak de look van uw huis dan af met een prachtige houten serre. Een houten serre geeft u binnen het gevoel van buiten en buiten het gevoel van binnen wanneer dit nodig is wat betreft de weersomstandigheden. Gezien wij in Nederland wonen, is het heerlijk wanneer u overkapt en beschut buiten kunt zitten ongeacht wat het weer doet.

Een houten serre geeft uw huis een stijlvolle en luxe uitstraling. Dit komt doordat hout rust uitstraalt en hout perfect matcht met allerlei soorten buitenmuren. Gun uzelf een stukje luxe met een prachtige houten serre. Met hout kunt u een gemoedelijke en gezellig sfeer creëren die bij andere materialen vaak ontbreekt.

Bij een houten serre kunt u kiezen uit twee soorten hout, meranti hout en mahonie.
Meranti is erg populair en wordt vaak vergeleken met het duurdere teakhout. Bent u opzoek naar een teak uitstraling, zonder dat het meteen een dure aangelegenheid wordt, dan is meranti hout een erg goede oplossing! Merantihout kan zowel binnen als buiten huis gebruikt worden, wat het perfect maakt voor een houten serre. Wanneer u een binnen en buiten als het ware in elkaar over wil laten lopen kan dit prima door binnen merantihout te gebruiken en de serre van meranti hout te maken. Meranti is een zeer sterke en slijtvaste houtsoort.
Mahonie wordt van oorsprong veel gebruikt in de meubelindustrie. Mahoniehout kan ook zowel binnen als buitenhuis gebruikt worden.
Het grote verschil tussen deze twee houtsoorten is de duurzaamheid. Meranti gaat gemiddeld 10-15 jaar mee, mahonie 15-25 jaar. Dit is een persoonlijke afweging.
Daarnaast zorgen beide houtsoorten voor een totaal andere sfeer en andere serre.

Hout is ideaal om te gebruiken voor uw serre. Naast dat het een zeer rustige en stijlvolle uitstraling heeft, is de isolatiewaarde van een houten serre hoger dan wanneer de serre van aluminium of kunststof wordt gemaakt. Een houten serre van Niek Roos vraagt echter wel onderhoud. Echter maakt de sfeer en rust die een houten serre uitstraalt het jaarlijks onderhoud helemaal goed.

Bent u op zoek naar een mooie serre, en wilt u een stijlvolle en rustige uitstraling? Dan past een houten serre perfect bij u!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *