Gezelligheid en knusheid in de babykamer

Leuke thema’s voor in de babykamer

Vanaf het allereerste moment dat je zwanger bent, denk je vast al na over de inrichting van de babykamer. Het is nog lastig een keuze maken, want de keuze in babykamerland is reuze!

Kies een thema!

Als je je keuze en mogelijkheden een beetje in wilt kaderen, is het wellicht een idee om een thema te kiezen. Dat bakent in ieder geval af in welke richting en kleuren je moet zoeken. Je kunt gerichter en specifieker te werk gaan. Je kunt het zo gek en zo duur maken als je zelf wilt. Met creativiteit kun je ook een heel eind komen met je wensen.

 Geef je babykamer een unieke twist

Een paar ideeën op een rij

Ga je voor een vrolijke babykamer in circus stijl, met vrolijke clowns en kleuren. Of gaat je voorkeur meer uit naar de jungle, met wat rustigere kleuren en van die speelse dierenkoppen aan de muur?
Je kunt ook helemaal meegaan in de trend van unicorns en regenbogen. Zie je je kleine meisje daar al liggen? Is klassiek en neutraal meer jouw ding? Denk dan eens aan Nijntje. Dit lieve konijntje is altijd goed! Je kunt ook voor een cactus/ western thema gaan. Daarin heb je ook tal van leuke mogelijkheden. Ben je meer een dromerig type? Denk dan eens aan een luchtballon thema. Ga je graag op avontuur? Nou, dan is dat ook een geweldig thema!

Hoezo één thema?

Met al deze thema’s kun je je eigen creativiteit ook heerlijk de vrije loop laten. Sommige thema’s kun je misschien zelfs nog met elkaar mixen. Hoezo moet je maar voor één thema kiezen? Denk aan bijvoorbeeld cactus en avontuur! Staat er in dit rijtje niks van je gade? Geen nood, want er zijn nog veel meer thema’s. Je kunt nog altijd inspiratie opdoen in de welbekende babywinkels en natuurlijk is de zoekmachine op internet op dit gebied ook je beste vriend!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *