kamer groter laten lijken

Hoe laat ik mijn kamer groter lijken?

Er zijn verschillende manieren die je kunt gebruiken om de kamer groter te laten lijken. Sommige mensen wonen nou eenmaal niet in een hele grote woning en vinden het daarom leuk om iets te doen waardoor de kamer een stuk groter lijkt. In deze tekst gaan we kijken naar een aantal manieren om een kamer groter te laten lijken.

Licht

Als je veel ramen hebt, lijkt de kamer optisch al groter. Zorg er dus voor dat de ramen vooral onbedekt zijn en dat er niet teveel voor de ramen hangt. Kies bijvoorbeeld voor vitrage in plaats van gordijnen als je überhaupt al iets voor de ramen wil hebben hangen. Wanneer je dat niet wil, is dit zelfs een beter idee omdat minder bedekking dus ook zorgt voor een grotere ruimte.

Glas

Kies voor glazen meubels. Omdat je door glas heen kijkt, lijkt het automatisch alsof er minder meubels staan en lijkt de kamer dus veel groter dan wanneer deze vol staat met andere meubels. Kies dus vooral voor glazen meubels omdat het dan automatisch lijkt alsof de kamer veel minder vol is. Een minder volle kamer lijkt namelijk automatisch ook groter en dat is nou precies wat je wil.

ruime kamer maken
Zo lijkt jouw kamer een stuk ruimer!

Minder accessoires

Kies voor grotere en minder accessoires. Hoe meer accessoires er namelijk in een kamer staan, hoe groter de kamer lijkt. Wanneer je kiest voor grotere accessoires, lijkt het in verhouding ook of de kamer veel groter is dan wanneer je meerdere kleinere accessoires kiest. Ga dus vooral voor grotere accessoires en zet deze een stukje uit elkaar. Ook dat is namelijk een goede manier om de kamer veel groter te laten lijken. Hoe groter de accessoires, hoe groter de kamer automatisch ook lijkt. Hoe minder accessoires, hoe leger de kamer lijkt en een legere kamer lijkt automatisch ook groter dan een vollere kamer.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *