Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 17, 2015 in Uitgelicht

Verfraai je interieur

Al een tijdje hetzelfde interieur? Het kan op den duur een beetje tegen gaan staan. Steeds in dezelfde omgeving, je kan er op uitgekeken raken. Je kunt verschillende dingen doen om je interieur te verfraaien.

Muurschilderingen

Veel mensen zien bij het schilderen van muren enkel hele vlakken voor zich. Ze kiezen er bijvoorbeeld voor om een hele muur in een andere kleur te schilderen. Dat breekt goed de ruimte en maakt het een stuk frisser. Echter waar je ook voor kunt kiezen is een muurschildering. Laat een mooie afbeelding, print of motief schilderen op een van je muren. Deze vorm van decoratie zie je niet vaak terug nog, maar is zeker een aanrader. Voor meer informatie over decoratief schilderen of muurschilderen kun je terecht op www.schilder-inutrecht.nl.

Meubels schilderen

Een andere optie is om een aantal van je meubels een nieuw kleurtje te geven. Denk hierbij echt out of de box. Een eikenhout tafeltje kan best een harde paarse of harde blauwe kleur krijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een make-up tafeltje goud of zilver schilderen misstaat ook niet. Door middel van schilderen kun je alles een fraaier uiterlijk geven. Denk ook aan de rand van een spiegel, je prullenbak of bureaulamp.

Opknappen en verkopen

Veel mensen maken er ook een sport van om oudere meubels op te knappen, te verven en vervolgens weer te verkopen. Zo lang de kosten worden terugverdiend is dit allang goed, maar in veel gevallen wordt er ook nog een leuke winst gerealiseerd. Zo kun je jezelf prima bezig houden en een leuk zakcentje verdienen.