Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 30, 2015 in Uitgelicht

Mijn nieuwe vuurtafel

Vuurtafel in de tuin

Er is niks gezelliger om lekker in de late zomeravonden rond een vuurtje te zitten. Het geeft warmte en gezelligheid en het verlengd de avond om buiten te zitten. Zomeravonden kunnen nog wel is wat frisser zijn en dan is het fijn om direct een vuurtje aan te maken zonder gesjouw met blokken hout. Een vuurtafel is schoon omdat het op gas gestookt wordt en het is duurzaam. De meeste vuurtafels kunnen de hele winter buiten blijven staan zonder dat er wat mee gebeurd.

Grote en kleine vuurtafels

Grote vuurtafels zijn meestal voorzien van een 19.5 kw brander. Deze geven veel hitte en een groot vuur. Kleine vuurtafels zijn modellen die veel verkocht worden. Ze zijn in het verbruik veel goedkoper en nemen weinig ruimte in beslag. Ideaal voor een kleine tuin.

Vuurtafels van teakhout

Vuurtafels van teakhout hebben een mooie, luxe en natuurlijke uitstraling. Teakhout past helemaal in de tuin als buitenobject. Het aanzien van de teakhouten vuurtafel draagt bij aan een gezellige sfeer en warmte.

Accessoires

Een mooi accessoire is een glazen ombouw om het vuurtje op de vuurtafel. Het zorgt er tevens voor dat kinderhandjes niet zo snel brandwonden krijgen. Het vlammenspel in het glas ziet er geweldig uit!

Waar kan je een vuurtafel kopen?

Wil je een nieuwe vuurtafel kopen? Onlangs heb ik er eentje besteld bij Vivenciavuur.com. Een mooie zaak, waar je diverse soorten vuurtafels kopen kan. Nu kan ik genieten van heerlijke lente- en zomeravonden. Ik kijk uit naar de mooiste tijd van het jaar.