Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 19, 2015 in Uitgelicht

Makelaar? Verkoopt je huis makkelijker!

Hoe passend je woning ook was toen je hem betrok, de tijd schrijdt voort. Er doen zich veranderingen voor in je gezin, er komen kinderen, of je kinderen gaan het huis uit. Het huis wordt ofwel te groot of te klein. Misschien aanvaard je een nieuwe betrekking in een ander deel van het land, waarbij de reisafstand een bepalende factor gaat worden. Hoe dan ook, je besluit je huidige woning te koop te zetten.

Hulp gewenst
Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Het is niet voldoende om een bord ‘te koop’ in je tuin te zetten, dat trekt lang niet de aandacht die nodig is. Je huis verkopen in Waspik gaat het beste met een vertrouwde makelaar. Deze vond ik in Woonkenners.nl.  Met een makelaar kun je een optimaal verkoopplan opstellen, met ruime aandacht in de media en op het internet. Zodra zich belangstellenden melden zal je makelaar de bezichtiging organiseren en eventueel de daaruit voortkomende onderhandelingen over de verkoopprijs.

Succes!
Zodra je met de kopers van je woning overeenstemming hebt over de prijs zorgt je makelaar voor de volgende stappen. Er worden contracten opgesteld, een afspraak gemaakt met de notaris en de juiste gegevens worden aan het kadaster doorgegeven. Als je huis in Waspik is verkocht kun je je helemaal op je nieuwe toekomst richten.