Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 19, 2015 in Blog, Uitgelicht

Het aanschaffen van een nieuwe bank

Ben je toe aan een nieuwe bank, of ga je verhuizen? Een bank uitzoeken is leuk werk, maar ook een taak die je niet zomaar in een avondje voltooid. Een bank moet lekker zitten en de juiste uitstraling hebben. Daarnaast moet deze ook nog passen binnen het woongedeelte. Niet ieder oppervlak leent zich voor iedere bank.

Wat voor soort bank kies je?

Heb je een woonruimte die je wilt inrichten met één of meerdere banken? De eerste vraag is wat voor soort bank je graag wilt. Kies je voor een hoekbank, een tweezitbank of een driezitbank. En hoe groot mag de bank zijn? Je kunt een bepaalde hoekbank nog zo mooi vinden, je moet er wel ruimte voor hebben. Een hoekbank neemt veel plek in en vaak heb je ook nog extra zitplaatsen nodig om al je visite een mooi plekje te geven.

Waar koop je een bank?

Het eerste er bij mensen vaak in hun opkomt is om te kijken op de woonboulevard naar een nieuwe bank. Het kan juist slim zijn om eerst op internet te oriënteren wat voor soort bank je wilt. Je kunt dan vervolgens op de woonboulevard wat concreter gaan zoeken. Het is wel slim om in een fysieke winkel te kijken naar banken, omdat je dan ook kunt proefzitten. Van een mooie bank die niet fijn zit, krijg je op den duur ook spijt.