Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 9, 2015 in Blog

Woning verkopen in ’s Gravenmoer

Je hebt een mooie woning. Omdat je woonomstandigheden veranderen wil je groter, of misschien juist kleiner gaan wonen. Misschien heb je wel een baan gevonden in een ander deel van het land. Hoe dan ook, het wordt verhuizen. Dat betekent dat je je woning in ’s Gravenmoer gaat verkopen. Hoe pak je dat aan?

Plan van aanpak om je woning te verkopen

Een woning verkopen ’s Gravenmoer is niet eenvoudig. Probeer je te verplaatsen in de nieuwe kopers van je woning. Waar verwacht je dat ze informatie zoeken? Een biljet voor het raam is hooguit voor de toevallige passanten en diegenen die met adresgegevens snel het juiste huis uit de rij moeten spotten. Huizenkopers kijken op huizensites op het internet, zoals funda.nl of bij de makelaar. De huizensites krijgen hun informatie ook van de makelaars, dus de logische eerste stap is: contact leggen met de makelaar.

Actieplan opstellen samen met je makelaar

Samen met de makelaar wordt een actieplan opgesteld. Om een goede verkooppresentatie te maken is er een goede beschrijving van je huis nodig. Belangstellenden vinden het ook prettig als er flink wat foto’s zijn, zodat ze zich op de website al een goed beeld van je woning kunnen vormen. Ook wordt samen met de makelaar ’s Gravenmoer een reële vraagprijs bepaald en wordt afgesproken waar en hoe er geadverteerd zal worden. Je huis verkopen in Waalwijk heeft met je makelaar meer kans op succes!