Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 10, 2015 in Blog

Meer ruimte creëren in uw woning

Wanneer u op zoek bent naar meer woonruimte en licht in uw huis, kan een dakkapel de oplossing bieden.
Dakkapellen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, zo zijn ze vaak verkrijgbaar in kunststof of houten uitvoering.
Ook kan er gekozen worden voor extra mogelijkheden zoals zonneschermen of rolluiken, zodat u ook eens rustig kunt uitslapen.

Voor- en nadelen

Alle soorten dakkapellen hebben zo hun voor- en nadelen, zo hebben kunststof dakkapellen minder onderhoud nodig, zijn ze minder gevoelig voor warmte en vocht en zijn ze over het algemeen erg duurzaam. Houten dakkapellen hebben dan weer een bepaalde uitstraling en zijn vaak in een kleur naar keuze te schilderen. Daarnaast is hout gemakkelijk te repareren!
Bent u bang dat het plaatsen veel tijd zal innemen? Dat hoeft namelijk niet zo te zijn! Vaak kunnen dakkapellen al binnen één dag geplaatst worden.
Extra voordelen zijn dat dakkapellen vrijwel altijd de waarde van uw huis verhogen en indien er behoefte voor is, op maat gemaakt kan worden!

Schuin dak

Het maken van een schuin dakkapel neemt over het algemeen wat meer werk in beslag.
Echter heeft het de nodige voordelen, er zal over het algemeen minder onderhoud nodig zijn en ze gaan vaak langer mee!

Prijzen dakkapel

Een dakkapel is er in verschillende soorten ben maten. Zo zijn er dus ook diverse soorten dakkapel prijzen. Wanneer je dakkapel kosten wilt opvragen, kan je het beste beginnen met een oriënterende fase op het internet. Hier kom je al diverse soorten aanbieders tegen. Je kan dan een contactformulier invullen om een prijsopgave te doen. Zij helpen je verder dan met het bekijken welke dakkapel er het beste bij je woning past.