Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 20, 2015 in Blog

DJ meubels

Een goed meubelstuk is een must voor iedere DJ. Als DJ die wordt ingehuurd ben je vaak bezig met het in- en uitladen van spullen en het op- en afbouwen van je apparatuur. Dit is niet het leukste werk, maar het hoort er wel bij. Het is daarom prettig als dit proces allemaal zo efficiënt mogelijk verloopt. Goede DJ meubels dragen hier zeker aan bij!

Ingehuurd worden als DJ

Als je DJ bent, dan wil je ook ingehuurd worden. Daar ga je voor en daar kun je je brood mee verdienen. Ben je een allround DJ of ben je een DJ specifiek gericht op een bepaalde branche? Voor de klant is een DJ huren helemaal niet moeilijk. Men vraagt wat rond, of zoekt even op internet, en er komen tal van DJ’s tevoorschijn die voldoen aan de wensen. Het is aan jou als DJ om ervoor te zorgen dat je eruit springt. Zorg dat je je onderscheid van de anderen. Waarom zou iemand jou moeten kiezen en niet een ander?

Bedrijfsfeest DJ

Als je vaak op bedrijfsfeesten mag draaien, dan is het belangrijk dat je er ook representatief bij staat. Bedrijfsfeesten hebben vaak een bepaald thema, maar zijn in ieder geval bedoeld om de zaak in een goed daglicht te zetten. Jij als DJ kunt daar met je DJ meubels goed op inspelen. Wanneer jij er piekfijn bijstaat is de kans groot dat dit rond wordt verteld en jij vaker als bedrijfsfeest DJ mag komen opdraven. Zo krijg je vanzelf je eigen specialisatie en zul je vaak geboekt worden!